Clicky

Traprenovatiespecialist - VICstairs | Fabrikant Trapbekleding en Traprenovatie

Traprenovatiespecialist

TRAPRENOVATIESPECIALIST

Een traprenovatie is puur vakmanschap. Monteurs zijn dan ook steeds op zoek naar de overtreffende trap. Slimmer, sneller, smaakvoller. Wij hebben ‘m voor je!

Aan de slag met pvc traprenovatie?

Neem contact op

KICK VAN DE NAADLOZE KLIK

Lelijke strips. Aluminium randjes. Au! Ja echt, dat voelt als een trap na voor de liefhebber van een kwalitatieve traprenovatie. Helaas lopen we nog tegen heel wat trappen aan die met deze kunstgrepen zijn afgewerkt. Bij VICstairs kraakten we onze hersenen om tot een oplossing te komen die naadloos aansluit bij de hoge eisen van de trapmonteur én bij de woonwensen van vandaag. Het resultaat: unieke overzettreden uit één stuk. Krachtig, naadloos en profielloos. Voor een trap die klopt, trede voor trede.

PVC ALL THE WAY

Toonaangevende vloerfabrikanten zetten niet voor niets vol in op pvc. Het materiaal verdringt in een rap tempo laminaat, hout of tegels. Je kunt er dan ook alle kanten mee op: van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Exact diezelfde look trek je met VICstairs door op de trap. Stijlvast en slijtvast. Geluiddempend, vochtbestendig en veilig. We geven er dan ook 15(!) jaar garantie op, van de onderste tot de bovenste trede.

Duurzaamheid

Een traprenovatie met pvc overzettredes is duurzamer dan het vervangen van een complete trap om de volgende redenen:

  • Minder materiaalverbruik: Bij een traprenovatie wordt alleen de bestaande trap bekleed met nieuwe treden. Bij het vervangen van een complete trap wordt de oude trap verwijderd en vervangen door een nieuwe. Dit betekent dat er meer materiaal nodig is voor een nieuwe trap, en dat er meer afval wordt geproduceerd.
  • Minder afval: Bij een traprenovatie blijft de ondergrond van de trap intact, waardoor er minder afval wordt geproduceerd. Bij het vervangen van een complete trap moet de hele trap worden afgebroken, wat veel afval oplevert.
  • Minder overlast: Een traprenovatie kan binnen een dag worden uitgevoerd, zonder dat er veel overlast voor de bewoners is. Het vervangen van een complete trap is een veel grotere klus, die meer overlast veroorzaakt.
  • Langere levensduur: Overzettredes zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals PVC. Deze materialen zorgen voor eenvoudig onderhoud en hebben een langere levensduur dan de meeste trappen.

Daarnaast is een traprenovatie met overzettredes vaak goedkoper dan het vervangen van een complete trap. Dit komt doordat er minder materiaal nodig is en er minder arbeid aan te pas komt.

DESIGN & INNOVATIE

DESIGN & INNOVATIE

Prachtige hout-, steen- en betonlook kleuren


Natuurgetrouw reliëf en matte toplaag


Vooroplopend in design en woonmode


Levensecht

BETROUWBAAR & KWALITEIT

BETROUWBAAR & KWALITEIT

Bewezen PUR-finish voor blijvend mooie trapbekleding


Transparante en slijtvaste PUR-beschermlaag voor eenvoudig onderhoud en lange levensduur


Hoge dimensiestabiliteit, dus maatvast

DUURZAAM & GEMAKKELIJK

DUURZAAM & GEMAKKELIJK

Geproduceerd met 100% groene stroom


100% ftalaatvrije pvc en +20% gerecycled materiaal


Eenvoudige schoonmaak en onderhoud

Jouw vakspecialist

staat voor je klaar!

 

Puur vakmanschap op de trap, daar gaat ons hart een stuk sneller van kloppen. Met veel plezier sparren we met jou over onze passie.

mail@vicstairs.nl +31 416 74 2009
Medewerker1