Clicky

Woning- en Projectinrichters - VICstairs | Fabrikant Trapbekleding en Traprenovatie

Woning- en Projectinrichters

WONING- EN PROJECTINRICHTERS

Traprenovatie is zo populair dat het inmiddels méér is dan simpelweg een woontrend. Met VICstairs verbind je de trap eenvoudig met de andere woon- en leefruimtes. Slim, snel en smaakvol.

Ervaar de klasse van pvc traprenovatie

Neem contact op

ULTIEME EENHEID IN INTERIEUR

Ruimtes in een woning of kantoor worden steeds meer naar elkaar toegetrokken. Mede door de enorm toegenomen populariteit van transparante deuren is er veel aandacht voor de entree, dus ook voor de trap. De vloer van de woonkamer begint vaak al in de gang en ook op kantoren wordt steeds meer eenheid in interieur gecreëerd. VICstairs maakt het mogelijk om de trap met exact hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur af te werken. Zonder lelijke strips en gevaarlijke aluminium randjes, zonder de gehorigheid van laminaat of hout. De trap sluit zo naadloos aan bij de hoge woonwensen en veiligheidseisen van vandaag.

EEN NIEUW VAKGEBIED

Ons gepatenteerde systeem versnelt enorm. Waar een trapmonteur met andere systemen vaak twee dagen bezig is, ben je met VICstairs in één dag klaar. De trede is gemaakt met pvc rondom, inclusief de neus. Krachtig, naadloos en profielloos. Hij is in één keer uit te zagen en in te lijmen. Zelf geen trapmonteur in dienst of in je netwerk? Wij hebben door het hele land ervaren vakmensen opgeleid, die je als freelancer kunt inhuren. Zo voeg je eenvoudig een nieuw vakgebied toe aan je portfolio.

PVC ALL THE WAY

Waar we dertig jaar geleden volop stoffeerden en tapijt legden, kwamen daar later hout en laminaat voor in de plaats. De verbeterde uitgave die momenteel trendsettend is: het krachtige en duurzame pvc. Toonaangevende vloerfabrikanten zetten er vol op in. Je kunt er dan ook alle kanten mee op: van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Exact diezelfde look trek je met VICstairs door op de trap. Stijlvast en slijtvast. Geluiddempend, vochtbestendig en veilig. We geven er dan ook 15(!) jaar garantie op, van de onderste tot de bovenste trede.

DESIGN & INNOVATIE

DESIGN & INNOVATIE

Prachtige hout-, steen- en betonlook kleuren


Natuurgetrouw reliëf en matte toplaag


Vooroplopend in design en woonmode


Levensecht

BETROUWBAAR & KWALITEIT

BETROUWBAAR & KWALITEIT

Bewezen PUR-finish voor blijvend mooie trapbekleding


Transparante en slijtvaste PUR-beschermlaag voor eenvoudig onderhoud en lange levensduur


Hoge dimensiestabiliteit, dus maatvast

DUURZAAM & GEMAKKELIJK

DUURZAAM & GEMAKKELIJK

Geproduceerd met 100% groene stroom


100% ftalaatvrije pvc en +20% gerecycled materiaal


Eenvoudige schoonmaak en onderhoud

Jouw vakspecialist

staat voor je klaar!

 

Puur vakmanschap op de trap, daar gaat ons hart een stuk sneller van kloppen. Met veel plezier sparren we met jou over onze passie.

mail@vicstairs.nl +31 416 74 2009
Medewerker1